01 02 03 04 05

Vesti

ПАРАЋИН КОРМИЛАРИ ЛОВСТВОМ СРБИЈЕ

Председник Никола ЛешјанинСвојим успешним радом и оствареним резултатима у последњим годинама, Ловачко удружење „Параћин“, с правом се убраја у ред најуспешнијих ловачких организација у Србији.

Председник Скупштине Драгиша ЈовановићРазлоге таквог наглог успона овог Ловачког удружења треба тражити у добром руковођењу, али и вредним и одговорним ловцима. Њихово ловиште данас је право градилиште, уз велики број изграђених ловно узгојних објеката. Поносе се и градњом прелепог ловачког дома, који је међу најлепшим грађевинама на овим просторима.

Ово поморавско Ловачко удружење данас је кормилар, учесник и реализатор многих акција Ловачког савеза Централне Србије, чија је чланица, као и Ловачког савеза Србије.

Да се овде добро ради, потврдили су и недавни редовни избори, 9. фебруара 2020. године, на којима су поново изабрани: за председника Удружења и Управног одбора - Никола Лешјанин, а за председника Скупштине Драгиша Јовановић. Заменик председника Скупштине је Здравко Стојадиновић.

Управни одбор има још 12 чланова, а за председника Надзорног одбора изабран је Радиша Петровић, док је Миломир Марковић изабран за председника Дисциплинске комисије.

Св. М.

<< NAZAD NA PRETHODNU STRANUTags : paracin-kormilari-lovstvom-srbije